ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

SEO Tekstschrijver

Jouw website hoger laten scoren in de zoekresultaten van Google, dat is wat een SEO tekstschrijver van Qontent voor jou doet. Wij maken unieke content die gevonden én gelezen wordt.
Tarieven
Waarom een SEO tekstschrijver inschakelen?
Goed scoren in de Google zoekresultaten levert jouw bedrijf een stuk meer zichtbaarheid op. Want wie vandaag op zoek gaat naar informatie over een product of een dienst gebruikt daar in meer dan 95% van de gevallen Google voor. Maar de meeste mensen kijken niet verder dan pagina 1. Dus wil je gezien worden door potentiële klanten met interesse in jouw business, dan doe je er best alles aan om bovenaan die zoekresultaten te staan.

Om te bepalen welke webpagina's het hoogst scoren gebruikt Google een algoritme. Een SEO tekstschrijver weet waaraan teksten moeten voldoen om sneller door het algoritme te worden opgepikt. De copywriter houdt dan rekening met de lengte van de tekst, gebruikt de juiste zoekwoorden en structureert de inhoud zodat jouw webpagina of blog beter scoort.
Search Engine optimization
Een SEO copywriter schrijft dus niet alleen content, hij gaat die ook optimaliseren voor de zoekmachines. Bij Qontent werken we met tekstschrijvers die de principes van search engine optimization (SEO) volgen. Ze zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in een vakgebied en hebben naast inhoudelijke kennis ook steeds aandacht voor de zoekmachine-vriendelijkheid van jouw tekst.
Copywriting door Qontent
Een vlot leesbare, professionele en goed converterende tekst schrijven vraagt kennis en tijd. Zeker wanneer je zelf weinig ervaring met het schrijven van webteksten, nieuwsbrieven of blogposts hebt. Gelukkig kan Qontent je daarvan ontzorgen. Met een voordelig en transparant abonnement ben jij zeker van unieke content op regelmatige tijdstippen, steeds geschreven op maat van je bedrijf.  

Daarbij zorgt onze SEO tekstschrijver ook voor die specifieke zoekmachine optimalisatie. Zo wordt je bedrijf niet alleen online gevonden, de teksten overtuigen ook om voor jou te kiezen.  Wil je weten welke content best bij jouw bedrijf past en hoe je die kan gebruiken om je business in de kijker te zetten? Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe ook jij meer klanten kan bereiken zonder dure advertentiecampagnes.

De teksten van Qontent laten je organisch en duurzaam groeien. Zo investeer je in zichtbaarheid, bereik én brandbuilding op lange termijn.  Makkelijk en voordelig werk maken van je online content? Met een SEO tekstschrijver van Qontent blijf je de concurrentie een flink eind voor!

Werkwijze

Een duidelijk plan van aanpak dat zijn waarde keer op keer bewijst.

1. Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek screenen we je website en huidige content en bespreken we je wensen.

Op basis daarvan maken we een vrijblijvend voorstel op.

2. Intake

Je start met het invullen van een online vragenlijst. Met die info kunnen we jouw project toewijzen aan onze meest geschikte Qontenteer.  

Vervolgens organiseren we een digitale startmeeting.

3. Contentplanning

Intussen kennen we jouw wensen en kunnen we op basis van de beschikbare SEO-data een contentkalender opmaken.

Daarin leggen we vast welke onderwerpen we op welk moment aansnijden.

4. Contentcreatie

Nu de lijnen duidelijk zijn uitgezet, is het tijd voor het echte werk.

We schrijven jouw eerste blogbericht en doen dat, indien mogelijk, rechtstreeks in jouw CMS. Bij publicatie word je op de hoogte gebracht, de primeur is voor jou!

5. Feedback & Bijsturing

We kunnen op basis van de feedback van jou of je marketeers eenmalig het blogbericht reviseren en sturen onze aanpak in de toekomst bij.

Je kan ons steeds bereiken via videocall, e-mail of WhatsApp.

Tarieven

Duidelijk en transparant, zoals je van ons op elk moment van onze samenwerking mag verwachten. Bekijk onze tarieven hier.

Wens je graag een maatvoorstel voor jouw bedrijf? Plan dan gerust een videocall in of bel tijdens de kantooruren naar 053 899 939.

Laat ons kennismaken!

Laat je gegevens achter en ik neem snel contact op.
Ik luister graag naar jouw plannen en werk een voorstel op maat uit.
Jeroen
Oprichter van Qontent™
Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Bedankt voor jouw bericht. We contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.