ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

SEO copywriting

Meer klanten bereiken zonder dure advertenties? Met SEO copywriting scoort jouw website hoger in de Google ranking en word je sneller online gevonden.

Geen idee hoe je daaraan begint? De professionele tekstschrijvers van Qontent zijn er om jou te ontzorgen!
Tarieven
Wat is SEO copywriting?
Hoe ga jij vandaag op zoek naar informatie over een product of een dienst? De kans is groot dat je in eerste instantie Google raadpleegt. Je geeft een zoekterm in en Google presenteert je de websites die het best een antwoord bieden op jouw vraag. Je bekijkt de eerste pagina met resultaten en soms ook nog pagina twee. De volgende pagina's laat je doorgaans links liggen.

Bij meer dan 95% van de internetgebruikers gaat het op die manier. Hoe hoger je scoort in de resultaten van de zoekmachine, hoe meer zichtbaarheid je krijgt. Slimme bedrijven doen er dus alles aan om een hoge positie bij Google te krijgen, want daardoor bereik je heel wat meer potentiële klanten. Hun geheim: SEO copywriting!
Zoekmachine optimalisatie of SEO
SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is de techniek die ervoor zorgt dat jouw pagina sneller door Google wordt opgepikt en een hogere positie krijgt in de zoekmachine resultaten. De copywriting is daar een belangrijk onderdeel van: de lengte van de tekst, de juiste zoekwoorden, de meest relevante links, het zijn allemaal aspecten die bepalen hoe goed of slecht jouw webpagina gevonden wordt.

Bij Qontent vind je specialisten die jou de beste content leveren: professioneel geschreven, op maat van jouw bedrijf én steeds met het Google algoritme in het achterhoofd. Terwijl jij je focus houdt op je bedrijf, zorgen wij ervoor dat we content creëren waarmee je online scoort.
Waarom content van Qontent?
Jij hoeft dus helemaal niet wakker te liggen over de inhoud van je website. Wij zorgen voor professionele teksten op maat van je bedrijf. Google houdt trouwens niet van copycats en geeft de voorkeur aan originele content. De SEO copywriting die Qontent voor je schrijft is dus steeds uniek: enkel en alleen geschreven voor jou.

We hanteren daarbij een transparant en voordelig vast bedrag per maand of per jaar. Zo ben jij zeker van regelmatige, unieke content voor je website, zonder verborgen kosten of addertjes onder het gras. Onze ervaren copywriters zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied en denken graag met je mee over de beste content voor jouw website, blog of nieuwsbrief.

Meer klanten bereiken met SEO copywriting van Qontent? Vraag ons vandaag nog een vrijblijvend voorstel!

Werkwijze

Een duidelijk plan van aanpak dat zijn waarde keer op keer bewijst.

1. Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek screenen we je website en huidige content en bespreken we je wensen.

Op basis daarvan maken we een vrijblijvend voorstel op.

2. Intake

Je start met het invullen van een online vragenlijst. Met die info kunnen we jouw project toewijzen aan onze meest geschikte Qontenteer.  

Vervolgens organiseren we een digitale startmeeting.

3. Contentplanning

Intussen kennen we jouw wensen en kunnen we op basis van de beschikbare SEO-data een contentkalender opmaken.

Daarin leggen we vast welke onderwerpen we op welk moment aansnijden.

4. Contentcreatie

Nu de lijnen duidelijk zijn uitgezet, is het tijd voor het echte werk.

We schrijven jouw eerste blogbericht en doen dat, indien mogelijk, rechtstreeks in jouw CMS. Bij publicatie word je op de hoogte gebracht, de primeur is voor jou!

5. Feedback & Bijsturing

We kunnen op basis van de feedback van jou of je marketeers eenmalig het blogbericht reviseren en sturen onze aanpak in de toekomst bij.

Je kan ons steeds bereiken via videocall, e-mail of WhatsApp.

Tarieven

Duidelijk en transparant, zoals je van ons op elk moment van onze samenwerking mag verwachten. Bekijk onze tarieven hier.

Wens je graag een maatvoorstel voor jouw bedrijf? Plan dan gerust een videocall in of bel tijdens de kantooruren naar 053 899 939.

Laat ons kennismaken!

Laat je gegevens achter en ik neem snel contact op.
Ik luister graag naar jouw plannen en werk een voorstel op maat uit.
Jeroen
Oprichter van Qontent™
Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Bedankt voor jouw bericht. We contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.