ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Freelance copywriter nodig?

Ben je op zoek naar een freelance copywriter om de online communicatie van je bedrijf te verzorgen?

Bij Qontent vind je professionele tekstschrijvers voor je blog, je nieuwsbrief en je website.
Tarieven
Freelance copywriter: voordelen
Professionele teksten schrijven vraagt heel wat expertise. Zeker voor wie er geen ervaring mee heeft is copywriting een tijdrovende bezigheid. Nochtans is goede content een essentieel luik van de branding van jouw bedrijf. Slecht geschreven teksten hebben een negatieve invloed: ze zijn onprofessioneel en dat schrikt potentiële klanten natuurlijk af.

Met Qontent aan je zijde maak je gebruik van ervaren tekstschrijvers die sterke content leveren, zonder tijdsinvestering langs jouw kant. Je kan rekenen op unieke teksten, op maat van jouw bedrijf.

Bovendien weten de copywriters van Qontent hoe ze jouw webpagina's hoger laten scoren bij Google, door de tekst te optimaliseren voor zoekmachines.
Copywriting prijs
Bij Qontent werken we met een unieke content pakketten. Voor een vast bedrag per maand of per jaar levert onze tekstschrijver op de afgesproken tijdstippen content voor jouw website, blogpost of nieuwsbrief. Kies je voor een freelance copywriter bij Qontent dan kan je rekenen op een duidelijk plan van aanpak:

- We starten steeds met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we je website en bedrijf kennen en bespreken we jouw wensen

-Daarna doen we een uitgebreide intake en krijg je, afhankelijk van jouw sector, een persoonlijke copywriter toegewezen. We houden dan tevens een digitale startmeeting.

- Eens we je eisen en wensen kennen, gaan we opzoek naar de beste contentvormen en bepalen we welke zoekwoorden voor jouwbedrijf belangrijk zijn.

- Dan gaan we echt aan de slag met contentcreatie. Jouw persoonlijke tekstschrijver levert de copy die bij je past. Als het mogelijk is doen we dat zelfs rechtstreeks is het content management systeem van jouw website.  

- Ten slotte is er ook ruimte voor feedback en bijsturing. In elk contentplan is één feedbackronde inbegrepen. Zo staat alles op punt vooraleer de tekst gepubliceerd wordt.
Tekstschrijver nodig?
Wil je weten wat Qontent voor jouw bedrijf kan doen? Ben je op zoek naar een freelance copywriter aan een voordelig en transparant tarief?Boek snel een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de voordelen van professionele copywriting op maat.Ons team staat voor je klaar om jouw online teksten naar een hoger niveau te tillen!

Werkwijze

Een duidelijk plan van aanpak dat zijn waarde keer op keer bewijst.

1. Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek screenen we je website en huidige content en bespreken we je wensen.

Op basis daarvan maken we een vrijblijvend voorstel op.

2. Intake

Je start met het invullen van een online vragenlijst. Met die info kunnen we jouw project toewijzen aan onze meest geschikte Qontenteer.  

Vervolgens organiseren we een digitale startmeeting.

3. Contentplanning

Intussen kennen we jouw wensen en kunnen we op basis van de beschikbare SEO-data een contentkalender opmaken.

Daarin leggen we vast welke onderwerpen we op welk moment aansnijden.

4. Contentcreatie

Nu de lijnen duidelijk zijn uitgezet, is het tijd voor het echte werk.

We schrijven jouw eerste blogbericht en doen dat, indien mogelijk, rechtstreeks in jouw CMS. Bij publicatie word je op de hoogte gebracht, de primeur is voor jou!

5. Feedback & Bijsturing

We kunnen op basis van de feedback van jou of je marketeers eenmalig het blogbericht reviseren en sturen onze aanpak in de toekomst bij.

Je kan ons steeds bereiken via videocall, e-mail of WhatsApp.

Tarieven

Duidelijk en transparant, zoals je van ons op elk moment van onze samenwerking mag verwachten. Bekijk onze tarieven hier.

Wens je graag een maatvoorstel voor jouw bedrijf? Plan dan gerust een videocall in of bel tijdens de kantooruren naar 053 899 939.

Laat ons kennismaken!

Laat je gegevens achter en ik neem snel contact op.
Ik luister graag naar jouw plannen en werk een voorstel op maat uit.
Jeroen
Oprichter van Qontent™
Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Bedankt voor jouw bericht. We contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.