Copywriting

Copywriting bureau

Professionele teksten nodig voor jouw website, blog of nieuwsbrief? Maak kennis met Qontent, een copywriting bureau voor unieke content op maat van je bedrijf.

En het beste moet nog komen: wij werken met vaste, duidelijke tarieven. En we bieden 50% korting op een eerste artikel om je te overtuigen!
Tarieven
Copywriting bureau voor professionele content
Het succes van een website staat of valt met de kwaliteit van de content op die site. Goed geschreven webteksten zorgen er niet alleen voor dat jouw site makkelijker door Google wordt opgepikt, ze geven ook een kwalitatieve en professionele touch aan je online pagina. Want zeg nu zelf: zou jij veel vertrouwen hebben in een bedrijf dat amper informatie over zijn producten of diensten deelt? Of dat een moeilijk leesbare tekst vol fouten publiceert?

Toch is schrijven voor websites niet voor iedereen weggelegd. Het vraagt tijd, expertise en kennis over online vindbaarheid in zoekmachines als Google. Gelukkig hoef je als bedrijf niet al die competenties zelf in huis te hebben! Onze tekstschrijvers staan klaar om voor jou aan de slag te gaan! 

Wil je graag een blog schrijven, een nieuwsbrief uitgeven of je webpagina's voorzien van de juiste inhoud? Het je zelf te weinig tijd of is professioneel en klantgericht schrijven minder jouw ding? Dan zorgt Qontent ervoor dat jij toch online scoort met teksten op maat.
Waarom een extern content bureau?
Het grote voordeel van werken met een extern copywritingbureau is dat je beschikt over alle expertise voor professionele copywriting, zonder zelf tekstschrijvers in dienst te moeten nemen. Bovendien hoef jij als bedrijfsleider of communicatie manager zelf geen tijd te investeren in het schrijven van content.  Voor een voordelig vast bedrag per maand of per jaar leveren de copywriters van Qontent je unieke content aan, op het moment dat jij die nodig hebt.

Geen verborgen kosten, geen extra administratieve lasten, je staat direct in contact met je eigen copywriter voor briefing en feedback, Qontent doet de rest.
Copywriting op maat
Bij Qontent werken we enkel met unieke content, geschreven volgens de look and feel van jouw organisatie. Dat is niet alleen belangrijk om de vindbaarheid van jouw website bij Google te vergroten, het zorgt ook voor een professioneel en vertrouwd imago bij nieuwe en bestaande klanten. Zo geven onze teksten precies de informatie die jouw klanten zoeken. Ze lezen meer op jouw site en daarmee vergroot je de kans op conversie.  Slecht geschreven teksten met onvoldoende informatie schrikken immers klanten eerder af. Vinden ze niet wat ze zoeken dan komen ze sneller terecht bij een concurrent die wel de juiste content biedt.  

Blijf je concurrenten een stapje voor en neem vandaag nog contact op met copywriting bureau Qontent. Zo ben jij alvast zeker van kwalitatieve content die gevonden én gelezen wordt!

Werkwijze

Een duidelijk plan van aanpak dat zijn waarde keer op keer bewijst.

1. Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek screenen we je website en huidige content en bespreken we je wensen.

Op basis daarvan maken we een vrijblijvend voorstel op.

2. Intake

Je start met het invullen van een online vragenlijst. Met die info kunnen we jouw project toewijzen aan onze meest geschikte Qontenteer.  

Vervolgens organiseren we een digitale startmeeting.

3. Contentplanning

Intussen kennen we jouw wensen en kunnen we op basis van de beschikbare SEO-data een contentkalender opmaken.

Daarin leggen we vast welke onderwerpen we op welk moment aansnijden.

4. Contentcreatie

Nu de lijnen duidelijk zijn uitgezet, is het tijd voor het echte werk.

We schrijven jouw eerste blogbericht en doen dat, indien mogelijk, rechtstreeks in jouw CMS. Bij publicatie word je op de hoogte gebracht, de primeur is voor jou!

5. Feedback & Bijsturing

We kunnen op basis van de feedback van jou of je marketeers eenmalig het blogbericht reviseren en sturen onze aanpak in de toekomst bij.

Je kan ons steeds bereiken via videocall, e-mail of WhatsApp.

Tarieven

Duidelijk en transparant, zoals je van ons op elk moment van onze samenwerking mag verwachten. Bekijk onze tarieven hier.

Wens je graag een maatvoorstel voor jouw bedrijf? Plan dan gerust een videocall in of bel tijdens de kantooruren naar 053 899 939.

Laat ons kennismaken!

Laat je gegevens achter en ik neem snel contact op.
Ik luister graag naar jouw plannen en werk een voorstel op maat uit.
Jeroen
Oprichter van Qontent™
Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Bedankt voor jouw bericht. We contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.