ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Copywriting

Scoren met professionele copywriting? Het is makkelijker dan je denkt! Onze copywriters schrijven voor jouw bedrijf de juiste content op maat.

We doen dit bovendien volgens vaste tarieven en bieden 50% korting op een eerste artikel!
Tarieven
Online scoren met copywriting
Een blog schrijven of een nieuwsbrief uitsturen, het zijn perfecte manieren om je klanten te informeren, aan je bedrijf te binden of om nieuwe klanten te bereiken. Maar schrijven kost tijd; tijd die jij zelf liever in je klanten steekt. Bovendien ben jij een expert in jouw vakgebied, maar is klantgericht en professioneel schrijven misschien minder je ding.

Het zou natuurlijk zonde zijn om zoveel commerciële kansen te laten liggen door slecht geschreven, of zelfs helemaal geen content aan te bieden. Gelukkig is Qontent er dan voor jou. Wij leveren professionele copywriting, geschreven door ervaren copywriters, steeds op maat van jouw bedrijf.

Zo eenvoudig is het: jij houdt de focus op je bedrijf, wij ontzorgen je van je geschreven communicatie.
Copywriting op maat
Hoe komen klanten bij jouw bedrijf terecht? Vandaag wordende meeste ondernemingen online gevonden: een potentiële klant zoekt een product of een dienst en gebruikt een zoekmachine als Google om meer informatie te vinden. Met de juiste inhoud op je website scoor je hoger in de Google-ranking en komen klanten sneller op je site terecht.  

Maar niet alleen de inhoud van je webpagina moet aansluiten bij de vraag van de klant, ook de copywriting moet professioneel worden opgebouwd. Een slecht geschreven tekst komt niet professioneel over en dat is nefast voor het imago van je bedrijf. Regelmatig nieuwe en goed geschreven content publiceren helpt Google om jouw site beter vindbaar te maken én zorgt voor een kwalitatieve uitstraling.
Transparante copywriting tarieven
Weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen of heb jezelf onvoldoende tijd om voor je blog of nieuwsbrief te schrijven? Dan nemen de tekstschrijvers van Qontent dat graag van je over. Voor een voordelig vast bedrag per maand of per jaar leveren wij copywriting die helemaal aan jouw wensen voldoet: professioneel, op maat van je bedrijf en zonder extra kosten nadien.  

Wij bekijken samen met jou welke thema's belangrijk zijn voor jouw business en zorgen dan voor de gepaste content die jij enkel nog maar moet publiceren. Heb je liever dat wij ook de publicatie voor je doen? In overleg met jou nemen we dat graag van je over!  

Onze transparante tariefplannen maken het jou extra makkelijk: jij ontvangt van ons unieke copywriting voor je blog of nieuwsbrief op het afgesproken moment.

Benieuwd hoe Qontent ook jouw bedrijf helpt? Neem vandaag nog contact met ons op en scoor binnenkort met professionele content.

Werkwijze

Een duidelijk plan van aanpak dat zijn waarde keer op keer bewijst.

1. Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek screenen we je website en huidige content en bespreken we je wensen.

Op basis daarvan maken we een vrijblijvend voorstel op.

2. Intake

Je start met het invullen van een online vragenlijst. Met die info kunnen we jouw project toewijzen aan onze meest geschikte Qontenteer.  

Vervolgens organiseren we een digitale startmeeting.

3. Contentplanning

Intussen kennen we jouw wensen en kunnen we op basis van de beschikbare SEO-data een contentkalender opmaken.

Daarin leggen we vast welke onderwerpen we op welk moment aansnijden.

4. Contentcreatie

Nu de lijnen duidelijk zijn uitgezet, is het tijd voor het echte werk.

We schrijven jouw eerste blogbericht en doen dat, indien mogelijk, rechtstreeks in jouw CMS. Bij publicatie word je op de hoogte gebracht, de primeur is voor jou!

5. Feedback & Bijsturing

We kunnen op basis van de feedback van jou of je marketeers eenmalig het blogbericht reviseren en sturen onze aanpak in de toekomst bij.

Je kan ons steeds bereiken via videocall, e-mail of WhatsApp.

Tarieven

Duidelijk en transparant, zoals je van ons op elk moment van onze samenwerking mag verwachten. Bekijk onze tarieven hier.

Wens je graag een maatvoorstel voor jouw bedrijf? Plan dan gerust een videocall in of bel tijdens de kantooruren naar 053 899 939.

Laat ons kennismaken!

Laat je gegevens achter en ik neem snel contact op.
Ik luister graag naar jouw plannen en werk een voorstel op maat uit.
Jeroen
Oprichter van Qontent™
Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Bedankt voor jouw bericht. We contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.