Copywriting

Content bureau

Ben je op zoek naar een professionele copywriter die jouw webteksten, blog of nieuwsbrief schrijft? Dan heeft content bureau Qontent precies wat jij nodig hebt!
Tarieven
Waarom een content bureau?
Weet jij waarom sommige bedrijven veel meer klanten bereiken dan anderen, zonder te investeren in dure advertenties? Meestal is het antwoord eenvoudig: slimme bedrijven zorgen ervoor dat ze een website hebben met informatieve, praktische en goed geschreven inhoud, die klanten boeit en overtuigt.  

Maar hoe weet je nu welke inhoud je site precies nodig heeft? En wanneer is mijn tekst goed geschreven? Dat is precies wat content bureau Qontent voor je doet. Wij leveren copywriting diensten op maat van jouwbedrijf. Niet eenmalig, maar via een voordeling abonnement waardoor jij steeds opnieuw over unieke tekst beschikt die je laat scoren bij potentiële klanten.
Copywriting tarieven
Bepaal zelf hoe vaak jij nieuwe content wil ontvangen, neem een abonnement per maand of per jaar en onze professionele copywriters gaan voor jou aan de slag. Geen verborgen kosten, geen onaangename verrassingen maar een transparant tarief op basis van wat jij nodig hebt. Je krijgt een persoonlijke copywriter die samen met jou de briefing en de planning maakt. Je kan natuurlijk ook bij je copywriter terecht voor vragen en feedback.

Met onze vaste tariefplannen blijven we bij content bureau Qontent onder de gangbare marktprijs. Dat is dubbel gewonnen voor jou: steeds opnieuw unieke teksten aan een heel voordelige prijs.
Qontent maakt copy voor jou
De mensen achter ons content bureau zijn allemaal gespecialiseerd in een vakgebied. Jouw persoonlijke copywriter weet dus waarover hij of zij spreekt. Zo kan de briefing alvast een stuk vlotter verlopen. Daarnaast zijn het professionele tekstschrijvers die weten wat klantvriendelijke en aantrekkelijke copy is. Copy die niet alleen online gevonden en gelezen wordt, maar die een potentiële klant ook overtuigt om voor jouw bedrijf te kiezen.

Onze webteksten en blogs zijn zoekmachine-vriendelijk. Dat wil zeggen dat ze op zo'n manier worden geschreven, dat zoekmachines als Google ze sneller ontdekken en hoger laten scoren. En omdat meer dan 95% van de internetgebruikers vandaag informatie zoekt via Google, geeft een hoge plaats in de zoekresultaten jouw bedrijf veelmeer exposure.
Starten met blog of nieuwsbrief
Waar een nieuwsbrief het ultieme middel is om jouw bedrijf top of mind te houden bij je klanten, is een blog ook nog eens uitermate geschikt om nieuwe klanten aan te trekken. Maar dan moet die natuurlijk professioneel geschreven zijn om kwaliteit en geloofwaardigheid uit te stralen.

En dat is precies wat Qontent voor je doet: wij leveren unieke content op vaste momenten, helemaal op maat van wat jij nodig hebt.

Meer weten? Maak werk van je content en neem vrijblijvend contact met ons op.

Werkwijze

Een duidelijk plan van aanpak dat zijn waarde keer op keer bewijst.

1. Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek screenen we je website en huidige content en bespreken we je wensen.

Op basis daarvan maken we een vrijblijvend voorstel op.

2. Intake

Je start met het invullen van een online vragenlijst. Met die info kunnen we jouw project toewijzen aan onze meest geschikte Qontenteer.  

Vervolgens organiseren we een digitale startmeeting.

3. Contentplanning

Intussen kennen we jouw wensen en kunnen we op basis van de beschikbare SEO-data een contentkalender opmaken.

Daarin leggen we vast welke onderwerpen we op welk moment aansnijden.

4. Contentcreatie

Nu de lijnen duidelijk zijn uitgezet, is het tijd voor het echte werk.

We schrijven jouw eerste blogbericht en doen dat, indien mogelijk, rechtstreeks in jouw CMS. Bij publicatie word je op de hoogte gebracht, de primeur is voor jou!

5. Feedback & Bijsturing

We kunnen op basis van de feedback van jou of je marketeers eenmalig het blogbericht reviseren en sturen onze aanpak in de toekomst bij.

Je kan ons steeds bereiken via videocall, e-mail of WhatsApp.

Tarieven

Duidelijk en transparant, zoals je van ons op elk moment van onze samenwerking mag verwachten. Bekijk onze tarieven hier.

Wens je graag een maatvoorstel voor jouw bedrijf? Plan dan gerust een videocall in of bel tijdens de kantooruren naar 053 899 939.

Laat ons kennismaken!

Laat je gegevens achter en ik neem snel contact op.
Ik luister graag naar jouw plannen en werk een voorstel op maat uit.
Jeroen
Oprichter van Qontent™
Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.
Bedankt voor jouw bericht. We contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.